Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

 

Locul unde timpul prinde gust

Datorita spatiului generos, restaurantul Complexului Mercur Minerva Family Club poate acomoda pana la 600 de persoane, in interior cat si pe terasele disponibile (complet acoperite)

Oaspetii nostri beneficiaza de,

Servicii de masa bufet atat pentru mic dejun,cat si pentru pranz si cina, din care se poate alege la discretie orice preparat.
In timpul meselor  barul restaurantului Mercur functioneaza in regim open bar, asigurand intreaga varietate de bauturi alcoolice si non-alcoolice aferenta pachetelor de servicii de tip Demipensiune Premium si ALL INCLUSIVE PREMIUM (wiskey, coniac, gin, vodca, coktailuri, vin alb, vin rosu si rose, bere draft, sucuri acidulate si neacidulate din gama Pepsi / Prigat, cafea, ceai, apa plata/ minerala.
BEBE Menu special creat pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 2 ani, disponibil la cerere pentru masa de pranz/cina

Nou! Incepand din acest an oaspeti nostri vor avea la dispozitie un salad bar precum si o zona exterioara de tip barbeque, in cadrul terasei, unde in fiecare seara, la cina, preparatele vor fi pregatite live de bucatari nostri. Nu vor lipsi nici fructele si inghetata pentru cei mici.

Servirea meselor in regim bufet se face in urmatoarele intervale orare:

       Micul dejun: 07:00 – 10:00
               Dejun: 13:00 – 15:00
                 Cina: 19:30 – 22:00

 

Beach Bar - Plaja Family Club / Piscina

       Inconjurat de razele soarelui, beach bar-ul situata pe plaja Family Club este deschis intre orele 08:00 – 19:00. Turistii beneficiaza de bauturi racoritoare acidulate si neacidulate, apa minerala, cafea, vin si bere la draft, INCLUSE NUMAI PENTRU PACHETELE ALL INCLUSIVE PREMIUM.
       Pentru pachetele cu Mic dejun, accesul la beach bar poate fi gratuit daca se achita suplimentul de All Inclusive Premium in valoare de 150 lei / persoana / zi pentru un sejur de minim 5 zile.
       Pentru pachetele cu Demipensiune, accesul la beach bar poate fi gratuit daca se achita un supliment in valoare de 90 lei / persoana / zi pentru un sejur de minim 5 zile.

Bar Piscina

       Este amplasat in imediata vecinatata a piscinelor din complex si asigura intreaga varietate de bauturi pentru pachetele all inclusive premium incepand cu ora 08.00 si terminand cu ora 19.30. Tot in aceasta zona aveti posibilitatea de a savura produsele servite la bar intr-o atmosfera relaxanta pe terasa special amenajata.