Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

Pachetul Demipensiune Premium include urmatoarele servicii:

 • -cazare cu mic dejun si cina, cu acces inclus la barul restaurantului pe perioada programului de masa.
 • -bauturile alcoolice incluse: whiskey,coniac, vodca, gin, bauturi aperitive - vermut alb & rosu, cocktailuri, bere draft, vin – alb / rosu /rose
 • -bauturi non-alcoolice: sucuri acidulate si neacidulate, draft – gama PEPSI / Prigat (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Pepsi Twist, Prigat), cocktailuri non-alcoolice, cafea, ceai si apa de masa / acidulata.

Bauturile incluse pot fi servite la barul restaurantului in timpul programului de masa (mic dejun 07.00 – 10.00 / cina 19.30 – 22.30)- bauturile la barul restaurantului vor fi servite pana la orele 22.30. Accesul la barul restaurantului este permis numai in timpul programului de masa.

 • - acces gratuit la cele 3 locuri de joaca exterioare, complet renovate, situate in complex si pe plaja acestuia,
 • - acces gratuit internet wi-fi in complex si pe plaja acestuia.
 • - acces gratuit la  MeMi Summer Club cu praticipare la toate activitatile zilnice organizate de echipa de animatori MeMi Summer Club, precum si la spectacolele zilnice.
 • - acces gratuit la terenurile de sport: 2 terenuri de tenis, fotbal, baschet (echipamentul  se asigura in limita articolelor sportive disponibile iar utilizarea terenurilor se face cu rezervare la receptie intre orele 08.00 – 18.00),- in afara acestui program terenurile pot fi utilizate numai contra cost.
 • - acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit in limita disponibilului,
 • - parcare auto, gratuita,  in limita locurilor disponibile ( in vecinatatea hotelului Minerva se afla o parcare publica de mari dimensiuni)
 •     Nou! acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a doua sezlonguri, prosoape plaja si umbrela pentru fiecare camera dubla standard , 4 sezlonguri si umbrela pentru camera family club /garsoniera / apartament.Incepand din acest an, fiecare camera va avea alocata o umbrela si sezlonguri.
 •     Nou! Pe toata perioada sezonului estival masa se va servi in regim bufet cu o bogata diversitate din bucataria romaneasca si internationala, salad bar, deserturi, fructe si inghetata. In fiecare seara, la cina, oaspeti nostri se vor putea bucura de surprize culinare in zona terasei cu locuri special amenajate pentru barbeque, cu preparate surpriza si bucatarie live, asezonate in fiecare seara de un program artistic. 
 •    Nou! In spatiul interior al MeMi Club copii vor beneficia pe toata perioada programului de snack bar cu: sucuri neacidulate, apa , ceai , patiserie si bufet de fructe intre orele 10.00 – 19.00

                            Noul -  MeMi Summer Club! = 12 ore de distractie = peste 15 animatori dedicati

Spiritul MeMi Club revine si imbraca haina noua. Pentru cei carora le- a fost dor de noi, si nu numai, le garantam joc si distractie maxima. Echipa MeMi Summer Club este pregatita sa va intampine cu activitati pline de creativitate si dinamism, iar grija si atentia acordata celor mici, vor fi la superlative.
Din programul pregatit nu vor lipsi spectacolele musical interactive, de magie si marionete. Cei mici se vor bucura de activitatile din interiorul clubului dar si de jocurile si competitiile organizate pe plaja si piscine.
Pentru cei mari avem pregatita a doua editie a supercampionatului de table organizat pe plaja.
Asadar nu va uitati acasa tablele !!!
 Voleiul pe plaja, tenisul de camp si de masa, concursurile interactive si multe altele se vor aduga sumarului activitatilor. Seara de karaoke, concursurile de dans si serile tematice acompaniate de band-ul restaurantului vor incheia ziua intr-o ambianta relaxanta si …de vacanta in Mercur Minerva Family Club!
Din distributie nu vor lipsi: Sef Placinta & Arlechino ; Mihai ; Magicianul Adrian, Me & Mi, precum si o serie de artisti de exceptie.