Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

Noul -  MeMi Summer Club! = 12 ore de distractie = peste 15 animatori dedicati

Spiritul MeMi Club revine si imbraca haina noua. Pentru cei carora le- a fost dor de noi, si nu numai, le garantam joc si distractie maxima. Echipa MeMi Summer Club este pregatita sa va intampine cu activitati pline de creativitate si dinamism, iar grija si atentia acordata celor mici, vor fi la superlative.

Din programul pregatit nu vor lipsi spectacolele musical interactive, de magie si marionete. Cei mici se vor bucura de activitatile din interiorul clubului dar si de jocurile si competitiile organizate pe plaja si piscine.

Pentru cei mari avem pregatita a doua editie a supercampionatului de table organizat pe plaja.

Asadar nu va uitati acasa tablele !!!

 Voleiul pe plaja, tenisul de camp si de masa, concursurile interactive si multe altele se vor aduga sumarului activitatilor. Seara de karaoke, concursurile de dans si serile tematice acompaniate de band-ul restaurantului vor incheia ziua intr-o ambianta relaxanta si …de vacanta in Mercur Minerva Family Club!

Din distributie nu vor lipsi: Sef Placinta & Arlechino ; Mihai ; Magicianul Adrian, Me & Mi, precum si o serie de artisti de exceptie.

Acestia beneficiaza de spatii concepute special pentru ei, dotate dupa toate standardele, inclusiv cu aer conditionat.
Infrastructura acestor spatii privilegiate este adaptata pentru confortul si securitatea acestora.

Programul de desfasurare al activitatilor in cadrul acestora permite parintilor sa profite de timp in decursul zilei sau a serii, sau sa profite de excursii linistiti, stiind ca cei mici sunt ingrijiti de o echipa de profesionisti si ca se distreaza de minune.

              Nou! In spatiul interior copii vor beneficia pe toata perioada programului de snack bar cu: sucuri neacidulate, apa , ceai , patiserie si bufet de fructe intre orele 10.00 – 19.00

Activitati MeMi Summer Club

        INTERIOARE

 • Educatie civica – autocunoasterea, respectul de sine, comunicarea, capacitatea de a decide.
 • Activitati si jocuri extracurriculare
 • Activitati de creatie: exercitii pratice de creativitate, notiuni generale de desen si compozitie, notiuni cromatice elementare , desen , tehnici de acuarela , colaj, modelaj , pastel, etc.
 • Mini-cinema desene animate, filme Disney
 • Mini-disco, karaoke, teatru de papusi,
 • Lectii de vacanta (posibilitatea de a face lectii de vacanta asistate de cadrele didactice de la MeMi Club)
 • Lectura de vacanta.
 • Cursuri de limba straina: engleza si germana (notiunile de baza in invatarea unei limbi straine)
 • Activitati de dobandire a cunostintelor despre Abecedar si notiuni elementare de Matematica si Aritmetica specific clasei 0
 • Si nu in ultimul rand, Babysitting! (turistii au posibilitatea de a lasa copiii in grija personalului calificat in cadrul MeMi Club, pe parcursul programului de functionare ).

Toate aceste activitati sunt derulate si asistate de personal calificat (animatori straini si romani pentru o experienta culturala variata)

ACTIVITATI EXTERIOARE

 • Activitati de creatie, concursuri si jocuri pe plaja, rasplatite in diplome si premii.
 • Competitii si campionate pe plaja, cinema in aer liber (desene animate/ filme Disney)
 • Campionate sportive derulate pe terenurile de sport exterioare ale complexului :tenis masa/tenis camp, fotbal, baschet, volei pe plaja.
 • Petreceri exterioare de bun venit, de ramas bun, carnaval si parada modei, face painting, modelaj baloane, MeMi Disco, MeMi Karaoke, spectacole de teatru si multe alte surprise pe tot parcursul vacantei

Toate aceste activitati sunt derulate si asistate de personal calificat.

ACTIVITATI DIVERTISMENT ADULTI

 • Karaoke
 • Activitati pe plaja: Aerobic dance , Zumba dance, jogging
 • Campionate de volei / fotbal pe plaja
 • Competitii sportive derulate pe terenurile de sport exterioare ale complexului : tenis de masa / tenis de camp, baschet si fotbal

ANIMATIE

Program artistic, spectacole speciale (seri tematice), muzica live, mini-cinema, mini-disco pentru copii, zona de fitness, tenis de masa, volei pe plaja, concursuri si beach party.

Pe tot parcursul sezonului, din mai pana in septembrie, echipa de animatori va asteapta sa petreceti o vacanta cu adevarat speciala.