Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

Centru de inchiriere articole sportive
Continua modernizare a complexului a inclus anul acesta si reamenajarea terenurilor de sport. In acest moment acestea sunt amenajate pentru a raspunde celor mai exigente standarde ATP.
Suprafata sintetica ofera un spatiu perfect pentru sporturile cu mingea, derulate atat de profesionisti, cat si de incepatori.

Terenurile sunt ideale pentru:
· Tenis de camp
· Volei
· Baschet
· Mini fotbal
· Badminton

In cadrul complexului a fost amenajat si centrul de inchiriere echipamente sportive, in cadrul caruia se pot inchiria atat articole necesare sporturilor cu mingea, cat si echipamente specifice sporturilor pe plaja si activitatilor de relaxare.
Program inchiriere terenuri sport: 07:30 – 22:00.
Turistii care au achizitionat pachetul All Inclusive Premium, au acces gratuit la terenurile de tenis (fara echipament) in intervalul 10:00 – 18:00 numai cu prerezervare si in limita disponibilitatii!

Inchiriere articole sportive:
· Tenis de masa
· Petanque
· Badminton
· Table/Sah
· Jocuri specifice pentru cei mici
· Mingi (fotbal, volei, baschet, tenis camp)

La cerere, exista posibilitatea de a beneficia de monitorizare si sustinere de specialitate din partea unui organizator de jocuri.